ترخینه به غذای آبکی گفته می شود که از دوغ تخمیر شده بدست می آید که به علت دارا بودن ویتامین ها و فواید متفاوت خواص ترخینه از آن در فصل سرما برای پیشگیری و درمان سرما خوردگی استفاده می شود

The post آشنایی با خواص ترخینه و فایده های متفاوت آن appeared first on آرگا.


خرید آموزش بیسیک فور اندروید دانلود فیلم کلیپ آموزشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتاب حلقه عشق انجام پروژهای برنامه نویسی طراحی وب پی اچ پی php مبانی نظری و پیشینه تحقیق درخشنده موج نو فروشگاه فایل کده دبستان پسرانه غیردولتی پـویـا Stephanie